Så kan skyltar hjälpa dig i vardagen

Det finns skyltar precis överallt. Det hade blivit livsfarligt att gå eller köra bil om det inte hade funnits vägskyltar. På samma sätt känns det tryggt att vistas i offentliga miljöer då du tydligt ser vad som finns var och hur du ska navigera i köpcentrum och på andra platser. Här ska vi se på några typer av skyltar som verkligen kan vara en hjälp i din vardag.

Skyltar som hjälper dig att komma ihåg

För dig som har svårt att hitta nyckeln kan det vara dags för en skylt direkt innanför din dörr. Där står det att du ska hänga nyckeln under skylten. Eller så har du bara en symbol som påminner dig om detta. Under skylten har du en krok för nycklarna.

Det går att göra den här typen av skyltar så fina. Om du vänder dig till ett skyltföretag som kan hjälpa dig med lasergravyr på glasskylt så kan du få något väldigt vackert. Det blir en fin del av din inredning samtidigt som du blir bättre på att hålla ordning på dina nycklar.

Andra smarta påminnelseskyltar kan vara:

  • Skylt vid sopkorgen om att tömma den
  • Skylt i personalköket om att ingens mamma jobbar där
  • Skylt i badrummet som visar var handduken ska hängas
  • Skylt i sovrummet som påminner dig om dina andningsövningar

Och tro inte att skyltar som är till för att påminna bara är för åldringar. Så är det inte. Det är en myt att vi bara glömmer saker då vi blir gamla! Så du kan gott ge en student en fin studentpresent i form av en skylt som påminner om något viktigt.

nycklar
Håll ordning på dina nycklar!

Inspirerande skyltar hemma och på jobbet

Det är inte bara hemma vi kan ha skyltar som hjälper oss att komma ihåg och som peppar. Om ni är ett gäng som gillar träning på jobbet i olika former kan ni ha skyltar för detta syfte. Det kan vara en skylt med en bild på någon som plockar äpplen.

När ni ser skylten kommer ni ihåg att ta en paus och stäcka på er. Eller så står det bara att det är dags att träna så att ni inte glömmer att använda era förmåner i form av gratis gym och annat som kan vara bra för hälsan.

Skyltar bidrar med ordning

Något som är en stor hjälp med skyltar är att de verkligen kan bidra med ordning och reda. När du påminner dig själv om vad som ska ligga var så blir det bättre ordning både i ditt hem och på arbetsplatsen.

Det kan vara väldigt smart att göra skyltar för hyllor i förråd såväl som för lådsystem. Detta hjälper alla som tar och lägger tillbaka saker att förstå hur det hela ska fungera och se ut.