Missa aldrig din resväska på bagagebandet

Du står där framför det snurrande babagebandet på flygplatsen. Det kommer en väska som ser ut som din. Du tar nästan tag i den när någon annan surt knuffar sig fram och väser att det är deras väska. Du försöker igen men återigen är det någon annan som har en väska som ser ut i stort sett som din.

Oavsett om du har lite svårt att skilja på färger och design eller om du helt enkelt inte kan komma ihåg hur din väska ser ut så finns det knep för att komma runt detta. Vi tar en titt på tre…

1. Snöret runt handtaget

Det är många som gör detta och därför är det inte helt säkert att du kommer att vara den enda som har en röd tråd runt handtaget. Om du testar ett snöre runt handtaget så ska du se till att det har en stark färg och att det verkligen syns på långt håll.

2. Unikt klistermärke

Ett klistermärke eller två på väskan kan också fungera. Kanske din favoritfigur eller något som barnen tycker om. Det kan vara klokt att välja ett stort klistermärke som kommer att synas väl på långt håll. Beakta också att det ska fastna på väskan. Det kanske det inte gör om väskan är av tyg.

3. Galen färg

Nästa gång du köper ny resväska, välj en galen färg! Ta reda på vilken färg ingen vill ha och den tar du. Kanske något illrosa eller gult. Om du har en färg som få andra har så blir det ju hur enkelt som helst att se väskan där på bagagebandet. Skulle det vara en till som har samma färg lär det inte bli så mycket svårare att hitta rätt då du har fäst både klistermärke och ett snöre i handtaget på din!